NyhederPortfolioFotograferBestil fotograf      DAS BÜRO   VideoShopKontaktEnglish

Modefotograf

Har du brug for en modefotograf, der kan lidt mere? Fotograferne Ulrik Jantzen og Lars Bech har vundet et stort antal danske og internationale priser for deres kreative fotografiske stil. De er oprindeligt uddannet i den klassiske reportagegenre, men har i de senere år vundet stadig stor anerkendelse inden for områder, hvor æstetik og stil er i højsædet. At være en god modefotograf kræver langt mere end blot at ”skyde modeller” i de rette omgivelser, og når det gælder arbejdet som modefotograf lægger Ulrik Jantzen og Lars Bech vægt på billeder med identitet, personlighed, originalitet, stærke farver og perfekt komposition. Siden 2002 har både Lars Bech og Ulrik Jantzen arbejdet som modefotograf for anerkendte magasiner og designere.

Har du brug for en modefotograf, der mestrer flere genrer? Ring og få et tilbud hos to af byens mest spændende fotografer.

Gå til forsiden: FotografFotograf, Fotograf København, Reklamefotograf, Modefotograf, Freelance fotograf, Billedbehandling, Fotojournalist